De auto is een stukje techniek en een storing is nooit helemaal te voorkomen. Toch kunnen we door de juiste aanpak en een stukje ervaring best wat auto´s uitsluiten die we niet aan u willen verkopen. Het zogenoemde voorselectie vinden we heel belangrijk. Een aantal criteria die we voor onszelf hanteren om de kwaliteit van uw auto te waarborgen:

 • Is de volledige onderhoudshistorie bekend en bij deels, is dit aan te vullen met een stukje digitaal onderhoud zoals facturen of een logboek?
 • Wat is het profiel van de banden?
 • Wanneer is de distributieriem vervangen of is deze nu juist aan de beurt?
 • Tot wanneer loopt de APK en zijn er afgelopen jaren reparatieadviezen te zien in het RDW logboek van de auto?
 • Wanneer heeft de laatste oliewissel plaatsgevonden? Als de vorige gebruiker hier slordig in was dan is de kans op motorschade best groot en zullen we er in de meeste gevallen voor kiezen deze auto niet op te nemen in onze voorraad.
 • Klopt het bouwjaar in verhouding tot het aantal km’s, een auto waar regelmatig in gereden wordt is er vaak beter aan toe dan een oudere auto met extreem weinig km’s. Dit moet in ons geval te verklaren zijn zoals bijvoorbeeld dat de vorige eigenaar de auto alleen gebruikte voor boodschappen of als tweede auto.

Als de auto bij ons binnenkomt hebben we een standaard proces om de kwaliteit op een hoog niveau te houden, zie hiervoor onze blog: https://www.aljauto.nl/blog/de-reis-van-een-auto-bij-alj-auto-in-zeeland-van-inname-tot-verkoop/

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

ALJ auto is BOVAG autobedrijf

Om te bewijzen aan onze klant hoe we willen werken zijn we als bedrijf Bovag gecertificeerd. De kopende klant heeft meer zekerheid, het is aantoonbaar dat een Bovag autobedrijf erg serieus met zijn vak omgaat en zie ook gerust de klantenervaringen van klanten op onze Google pagina: Klantervaringen.

Jouw nieuwe auto moet technisch kloppen maar ook fris en schoon zijn vinden wij van ALJauto als je hem komt bekijken. Na onze eigen technische inspectie en noodzakelijke reparaties gaat de auto naar onze reconditioneer afdeling voor een heerlijke was en reinigingsbeurt. Bij ALJauto zul je geen auto vinden met bijvoorbeeld kringen in de bekleding, let echt op details als je voor een auto gaat kijken en zie ons actuele aanbod! Na de opfrisbeurt gaat de auto op de foto in onze studio waarna u de auto tegenkomt op onze website en de bekende verkoopkanalen zoals “…”

Naast een goede auto hoort een glimlach en een warm welkom bij een bedrijf zoals ALJauto. We zijn daar ons van bewust, niet voor niets is het levensmotto van ALJauto: Mogen we juist jou …. blij maken met een nieuwe auto?!

 

Reviews achtergrond
sanhoek

Peter is super vriendelijk en behulpzaam, contact is altijd duidelijk en snel. Ik kon in korte tijd snel langskomen voor een proefrit en enkele dagen later de [..]

Review van sanhoek
sanhoek
Peter is super vriendelijk en behulpzaam, contact is altijd duidelijk en snel.
Ik kon in korte tijd snel langskomen voor een proefrit en enkele dagen later de auto ophalen.
Ook de inruil van de oude auto met mankementen wordt mee geholpen.
Uiteindelijk een prettige samenwerking met Peter.
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Lees meer
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
A Kokk
Super ! Peter helpt je goed en zorgvuldig, geen poespas, fijne samenwerking !
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Schrijf een review

  Naam*
  E-mailadres*
  Voertuig
  Beoordeling*
  Omschrijving*
  Copyright 2024 ALJ Auto | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online