Bij ALJ auto in Zeeland maken we serieus werk van het autovak. Het is leuk om met jullie te delen hoe de reis van een auto bij ALJ auto van inname tot verkoop, gewoon een kijkje in de keuken dus!

Uw nieuwe auto die u bij ons koopt moet gewoon goed zijn, niet voor niets is ons motto: “Mogen we juist jou…. Blij maken met een nieuwe auto ?!” Dat is ook de reden dat we in de voorselectie van wat we aangeboden krijgen van collega autobedrijven veel auto’s aan ons laten voorbij gedaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een auto zonder bekende onderhoudshistorie of dat ons systeem aangeeft dat er in het verleden een grove schademelding op de auto geweest is. Ook een auto met maar 1 sleutel hebben we liever niet ook al is het door verlies niet altijd te voorkomen. ALJ auto koopt het liefste zijn voorraadauto’s bij leasebedrijven of eigen inruil waarbij we vaak veel historie via de klant al weten van de auto. Hoe is een auto onderhouden is essentieel voor de volgende nieuwe eigenaar.

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Inspectie voor garantie met een gerust hart

Als de auto bij ons binnenkomt beginnen we met een visuele inspectie op onze werkplaatsbrug. Zo snel we kunnen wisselen we het kentekenreclamebordje voor een ALJ reclame, we zijn maar wat trots dat er steeds meer auto’s in Nederland rondrijden met deze tekst. We kijken naar sporen van olielekkage, stuurstang, we peilen het oliepeil en vullen alle vloeistoffen standaard al bij. Hoe zijn de banden van de auto, zijn ze bijvoorbeeld niet scheef afgesleten wat duidt op een uitlijnprobleem? Al met al een serieuze voorinspectie puur om ook te zorgen dat we u met een gerust hart garantie kunnen geven op uw nieuwe auto.

Ook maken we de auto binnenin schoon, checken we het onderhoudsboekje en vooral ook wanneer de distributieriem vervangen moet worden of is vervangen, zijn er 2 sleutels aanwezig en netjes labelen zodat alles bij elkaar blijft. Ook checken we vooraf de APK vervaldatum en laten we de auto met een korte datum direct vooraf apk keuren.

Onze auto's in de schijnwerpers

Belangrijk om te vermelden: We rijden met elke auto die we aanbieden zelf een proefrit, uiteindelijk doel is om een goede auto te leveren en waar we kunnen daar ook daadwerkelijk een bijdrage aan te leveren voor verkoop. Als laatste gaat de auto uit onze werkplaats naar de wasbox voor een voorwas met shampoowax, ontdoen van insecten, reinigen van velgen en daarna rijden we auto in de auto wasserette waar de borstels hun werk doen en zorgen voor een glimmende auto voor onze volgende klant! 

Als we terug bij onze werkplaats zijn gaat de auto naar onze fotostudio om de auto online voor jullie in de schijnwerpers te zetten en hopelijk snel de auto te verkopen voor een marktconforme prijs.

Al met al meer als welkom op ons autobedrijf! ALJ auto in Zeeland …. Mogen we juist jou …. Blij maken met een nieuwe auto ?!

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Reviews achtergrond
Happy One

Werden gastvrij ontvangen en heeft me alles stap voor stap uitgelegd over de auto. Heel netjes gegaan en afgerond. Eigenaar had veel moeite voor mijn auto gedaa [..]

Review van Happy One
Happy One
Werden gastvrij ontvangen en heeft me alles stap voor stap uitgelegd over de auto. Heel netjes gegaan en afgerond. Eigenaar had veel moeite voor mijn auto gedaan. Er waren duidelijke afspraken en hij is betrouwbaar en benaderbaar. Ga zo door!
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Lees meer
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Marlo | Toyota

Lang gezocht naar een betrouwbare auto, uiteindelijk bij ALJAUTO terecht gekomen ik had meteen een fijne klik met Peter en de koop was zo gesloten! Echt een aan [..]

Review van Marlo
Marlo | Toyota

Lang gezocht naar een betrouwbare auto, uiteindelijk bij ALJAUTO terecht gekomen ik had meteen een fijne klik met Peter en de koop was zo gesloten! Echt een aanrader.

Lees meer
Schrijf een review

  Naam*
  E-mailadres*
  Voertuig
  Beoordeling*
  Omschrijving*
  Copyright 2024 ALJ Auto | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online