tweedehands auto kopen in Zeeland. 1e klas occasions

Zoek je een ruime gezinsauto? Start je zoektocht dan bij ALJ Auto! Dan kans is erg groot dat je daar direct de beste gezinsauto vindt die je je maar kunt wensen. ALJ Auto is sterk in occasions uit Zeeland. Deze occasions staan bekend om hun gedegen onderhoud en de grondige inspectie alvorens ze in de showroom komen te staan.

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Ouders willen de veiligste auto ter wereld

Het is vast herkenbaar voor je. Wie een gezinsauto wil kopen, zoekt eigenlijk naar de veiligste auto ter wereld. Niets zo kostbaar als je gezin natuurlijk en daarom is alleen de veiligste auto ter wereld veilig genoeg. Bij ALJ Auto doen ze er alles aan om je met de beste gezinsauto te laten wegrijden. Ze kennen de achtergrond van de auto en hebben zelf de gezinsauto langs alle kanten bekeken, gecontroleerd en geïnspecteerd.

Zoek je een gezinsauto? Ontdek occasions Zeeland

ALJ Auto heeft zich gespecialiseerd in occasions in Zeeland. Het aanbod tweedehands autos is opvallend breed: van kleine stadsauto’s tot sportieve coupés en natuurlijk ruime gezinsauto’s. Gelet op de aard en smaak van de inwoners van Zeeland vind je in het assortiment opvallend veel goed onderhouden ruime gezinsauto’s. Welke gezinsauto voor jou de beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw gezin en de samenstelling. Wij verwachten dat wij de beste gezinsauto voor jou nu al in huis hebben.

Fossiele brandstof of elektrische gezinsauto

Bij ALJ Auto vind je ruime gezinsauto’s van uiteenlopende automerken en van verschillende bouwjaren. Ook de aandrijftechniek verschilt. Er staan tal van occasions uit Zeeland die rijden op diesel, benzine of LPG. Natuurlijk hebben we ook steeds vaker elektrische gezinsauto’s in ons assortiment. Heb je wel eens gedacht aan een elektrische gezinsauto ? Of het nu een SUV, cross-over, of vijfdeurs MPV is, er is steeds meer keuze. Belangrijk bij je keuze is de gewenste actieradius. Wat je keuze ook is, wij helpen je graag op weg met een ruime gezinsauto, al dan niet elektrisch aangedreven.

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Reviews achtergrond
BV | VW Tiguan

Bij ALJ Auto geslaagd voor een fantastische occasion. Ik werk warm verwelkomd en kreeg superuitleg over de auto. Na een proefrit waar ik de auto uitgebreid moch [..]

Review van BV
BV | VW Tiguan

Bij ALJ Auto geslaagd voor een fantastische occasion. Ik werk warm verwelkomd en kreeg superuitleg over de auto. Na een proefrit waar ik de auto uitgebreid mocht testen zijn we vrij snel overgegaan tot een koop. Ik heb inmiddels al vele kilometers achter de rug en de auto rijdt als nieuw.

Peter, bedankt voor het prettig samenwerken en bij een volgende auto zal ik wederom contact met je opnemen.

Lees meer
Jesse Vermeer

Goede service, gedegen advies, snel geregeld

Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Schrijf een review

  Naam*
  E-mailadres*
  Voertuig
  Beoordeling*
  Omschrijving*
  Copyright 2024 ALJ Auto | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online