Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto en je komt uit Zeeland dan zal het vanzelf je voorkeur genieten om een auto in de buurt te kopen. Toch zijn er meerdere voordelen te noemen om juist een auto in Zeeland te kopen, ook voor kopers buiten de provincie.

Omdat in Zeeland veel binnen handbereik ligt pakken mensen vaker de fiets als de auto of draait de auto in ieder geval minder kilometers per jaar. We komen regelmatig pareltjes tegen die al best op leeftijd zijn maar een lage kilometerstand hebben. Ook is het in Zeeland qua wegennet goed geregeld en over het algemeen minder druk waardoor de kans op schades aannemelijk minder is. Het resulteert in een auto die in vergelijking met zijn collega’s er vaak fraaier bijstaat.

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Zeeuwsen zeggen; "Het moet gewoon goed zijn"

Ook is een nuchtere Zeeuw trouw in zijn onderhoud aan zijn auto. We staan als zeeuwen bekend als ‘ons bin zuunig’ echter gaat dit niet op als het gaat om ons eigen vervoermiddel. Het moet gewoon goed zijn horen we vaak bij onze zeeuwse autokopers en we zien regelmatig in de onderhoudsboekjes terug dat mensen echt trouw zijn geweest in hun onderhoud aan de eigen auto.

Wil je je auto kopen in Zeeland dan rij je bijna altijd langs ALJ auto! We zitten namelijk pal aan de snelweg, de A58 en slechts 400 meter na de afrit Yerseke/Kruiningen sta je bij ons voor de deur. Al onze auto’s die we aanbieden zijn vooraf nagekeken door onszelf en ook een proefrit behoort standaard tot ons afvinklijstje voordat de tweedehands auto op internet gaat.

Kritisch kijken naar de onderhoudshistorie

We zijn bij ALJ qua inruil best kritisch om zo de kwaliteit van de Zeeuwse auto hoog te houden. We kijken altijd of er een onderhoudshistorie bekend is, wanneer is de distributieriem vervangen, optische schades, rijden altijd zelf in de auto voordat we hem inruilen en weten we mogelijke mankementen dan zullen we dit ook delen met de volgende eigenaar.

Het is ook de reden dat we graag de nieuwe eigenaar adviseren bij aankoop de auto te laten voorzien van een nieuwe apk door onze externe technisch partner. We weten dan met een dubbelcheck dat de auto goed is en er zeker weer 12 maanden tegen kan.

Komen we jou volgende auto ook tegen op de Zeeuwse snelweg?

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

Reviews achtergrond
p biemans

Een garage zoals je het verwacht erg fijn! Peter nam de tijd voor ons en zijn erg blij met een nieuwe auto en volle tank terug naar huis gereden! Bedankt voor d [..]

Review van p biemans
p biemans

Een garage zoals je het verwacht erg fijn! Peter nam de tijd voor ons en zijn erg blij met een nieuwe auto en volle tank terug naar huis gereden! Bedankt voor de goede service vandaag! groetjes vanuit hellevoetsluis

Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Lees meer
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Lennard | Opel Corsa

Kwaliteit auto’s en fijne verkoper.

Schrijf een review

  Naam*
  E-mailadres*
  Voertuig
  Beoordeling*
  Omschrijving*
  Copyright 2024 ALJ Auto | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online