Sinds kort zijn we trotse partner van Poetsbedrijf Sleutelen aan Vermogen te Goes. Dit bedrijf biedt een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zoals ze het zelf ook aangeven is de menselijke factor net zo belangrijk als de kwaliteit van het geleverde werk. Toen we van dit initiatief hoorden zijn we kennis wezen maken en waren we blij verrast dat zoiets er is in Zeeland. Alleen … zonder klanten kan de schoorsteen niet roken.

Vragen over onze occasions of over onze diensten leasen en inruilen?

Stel je vraag direct aan:
Peter den Haan

SAMENWERKING EN KWALITEIT

Intussen gaat vrijwel elke auto na de technische voorinspectie naar SAV voor een grondige was en poetsbeurt. De auto wordt eerst met warm water afgespoten, met de hand gewassen en nagedroogd met vezeldoek, daarna gaat de auto naar binnen. Binnen wordt een waxlaag aangebracht, ramen krijgen een behandeling, banden netjes in het bandenzwart. Binnen wordt de auto gestofzuigd, matten gereinigd, stoelen krijgen een behandeling, kunststof delen wordt behandeld. Ook de motorruimte wordt als nieuw gemaakt. Je merkt aan alles dat de liefde voor het autovak er is!

Er wordt aan elke auto met een team  gewerkt en met een teamleider die verantwoordelijk is voor het eindresultaat. Op onze vraag of er per auto een checklist gemaakt kon worden werd positief gereageerd en was dit in no time geregeld. De teamleider doet zo nog een nacontrole en meld hem daarna pas af als zijnde klaar. Met de hoop op mooi weer worden de gepoetste auto door ons weer opgehaald en gaat hij de fotostudio in voor de opname online.

De voordelen die wij ervaren aan onze samenwerking met SAV:

  • Geen wasstraat resultaat maar echt ambachtelijk handwerk
  • Snelheid, doorlooptijd is een paar dagen i.v.m. groot team aan medewerkers
  • Goede kwaliteit door eindcontrole teamleider
  • Je bent geen nummer maar echt klant

We bevelen dit bedrijf dan ook aan!

Lees meer over ‘Sleutelen Aan Vermogen (SAV)’.

Reviews achtergrond
Marlo | Toyota

Lang gezocht naar een betrouwbare auto, uiteindelijk bij ALJAUTO terecht gekomen ik had meteen een fijne klik met Peter en de koop was zo gesloten! Echt een aan [..]

Review van Marlo
Marlo | Toyota

Lang gezocht naar een betrouwbare auto, uiteindelijk bij ALJAUTO terecht gekomen ik had meteen een fijne klik met Peter en de koop was zo gesloten! Echt een aanrader.

Lees meer
Bernard Snaauw
Fantastisch, Peter is enthousiast, vriendelijk en zeer behulpzaam, enorme aanrader!
Google icoonDeze review is geplaatst via Google
Schrijf een review

    Naam*
    E-mailadres*
    Voertuig
    Beoordeling*
    Omschrijving*
    Copyright 2024 ALJ Auto | Privacy Policy | Realisatie: Steketee Online